ΡΟΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Αυτοάμυνας

Σκοπός:

Ο στόχος αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την αυτοπεποίθηση που απαιτούνται για να γίνουν πιστοποιημένοι εκπαιδευτές αυτοάμυνας.                          

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε τέσσερα επίπεδα, καθένα από τα οποία προάγει σταδιακά τις ικανότητες του συμμετέχοντος. Με την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των επιπέδων, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να οριστούν πιστοποιημένοι εκπαιδευτές στο Hand to Hand Combat Kapap Krav Maga.

Ροή εκπαιδευτή

Αξιολόγηση Εκπαιδευτή: Οι πρόσφατα πιστοποιημένοι εκπαιδευτές θα αξιολογηθούν κατά τη διάρκεια των πρώτων μαθημάτων τους από ανώτερους εκπαιδευτές.

Συνεχιζόμενη εκπαίδευση: Οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε τακτικά εργαστήρια και σε προχωρημένα μαθήματα για να ενημερώνονται με νέες τεχνικές και μεθόδους διδασκαλίας.

Αυτό το δομημένο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι όλοι οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις και αυτοπεποίθηση για να διδάξουν αποτελεσματικά και υπεύθυνα την αυτοάμυνα. Κάθε επίπεδο βασίζεται στο προηγούμενο, εξελίσσοντας σταδιακά τους συμμετέχοντες σε ικανούς και προσαρμοστικούς εκπαιδευτές.

Πληροφορίες – Εγγραφές:

info@coregroup.gr   

Τηλ.: 6947 847 969