Γίνε εκπαιδευτής


Ο πρωταρχικός στόχος μας για τη δημιουργία του σχολείου για την πιστοποίηση εκπαιδευτών αυτοάμυνας είναι η καθιέρωση ενός τυποποιημένου, υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικού προγράμματος που διασφαλίζει συνέπεια και αριστεία στην εκπαίδευση αυτοάμυνας. Με την πιστοποίηση εκπαιδευτών, στοχεύουμε να ενδυναμώσουμε τις κοινότητες παρέχοντάς τους έμπειρους, ειδικευμένους και ηθικούς εκπαιδευτές που μπορούν να διδάξουν αποτελεσματικά τεχνικές αυτοάμυνας.

Επιπλέον, το πρόγραμμα πιστοποίησης επιδιώκει να δημιουργήσει ένα δίκτυο επαγγελματιών που μοιράζονται τη δέσμευση της εταιρείας για ασφάλεια, σεβασμό και ενδυνάμωση. Αυτή η πρωτοβουλία όχι μόνο ενισχύει την αξιοπιστία της εκπαίδευσης στην αυτοάμυνα, αλλά επίσης προωθεί ένα ασφαλέστερο περιβάλλον για τα άτομα που αναζητούν να μάθουν πώς να προστατεύονται.

Οραματιζόμαστε αυτό το πρόγραμμα πιστοποίησης ως ένα μέσο για να αναβαθμίσει τα βιομηχανικά πρότυπα για την εκπαίδευση αυτοάμυνας, καθιστώντας αυτές τις βασικές δεξιότητες πιο προσιτές και διασφαλίζοντας ότι διδάσκονται με το υψηλότερο επίπεδο επαγγελματισμού και ακεραιότητας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ

HAND TO HAND COMBAT

KAPAP KRAV MAGA



ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 2

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 3

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1

ΡΟΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ