Δωρεάν διαδυκτιακά σεμινάρια

Ελάτε μαζί μας στα δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για την ασφάλεια των πολιτών, την αυτοάμυνα και την αυτοπροστασία, που έχουν σχεδιαστεί για να ενδυναμώσουν τα άτομα με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να παραμείνουν ασφαλείς στον σημερινό κόσμο. Αυτές οι διαδραστικές συνεδρίες καθοδηγούνται από έμπειρους ειδικούς σε θέματα ασφάλειας που θα σας καθοδηγήσουν μέσα από πρακτικές στρατηγικές στην προσωπική προστασία, στην επίγνωση της κατάστασης και σε αποτελεσματικές τεχνικές αυτοάμυνας.

Τι θα μάθετε:

Ασφάλεια του Πολίτη: Κατανοήστε πώς να αναγνωρίζετε πιθανές απειλές, να αποφεύγετε επικίνδυνες καταστάσεις και να λαμβάνετε έξυπνες αποφάσεις που κρατούν εσάς και τους αγαπημένους σας ασφαλείς σε καθημερινά περιβάλλοντα.

Αυτοάμυνα: Μάθετε πρακτικές τεχνικές για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας σε διάφορα σενάρια, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τις σωματικές σας ικανότητες. Οι εκπαιδευτές μας θα σας μάθουν βασικές κινήσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προστατευτείτε κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης.

Αυτοπροστασία: Εξερευνήστε τρόπους για να ασφαλίσετε το σπίτι σας, να προστατέψετε την ψηφιακή σας ταυτότητα και να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προσωπικής ασφάλειας.

Γιατί να παρευρεθώ;

Καθοδήγηση ειδικών: Αποκτήστε γνώσεις από επαγγελματίες με εκτεταμένο υπόβαθρο στην επιβολή του νόμου, τις πολεμικές τέχνες και την προσωπική ασφάλεια.

Διαδραστική μάθηση: Συμμετέχετε σε ζωντανές συνεδρίες, ασκηθείτε και λάβετε εξατομικευμένες συμβουλές για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας για την ασφάλεια.

Ευέλικτος προγραμματισμός: Με πολλές διαθέσιμες ημερομηνίες διαδικτυακών σεμιναρίων, μπορείτε να επιλέξετε μια συνεδρία που ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Αυτά τα διαδικτυακά σεμινάρια είναι ιδανικά για όποιον θέλει να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την ετοιμότητά του για τον χειρισμό πιθανών απειλών. Είτε ανησυχείτε για την ασφάλεια στον δρόμο, την ασφάλεια στο σπίτι ή το απόρρητο στο διαδίκτυο, οι συνεδρίες μας παρέχουν τα εργαλεία που χρειάζεστε για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας.

Εγγραφείτε σήμερα και κάντε το πρώτο βήμα προς ένα ασφαλέστερο, πιο ασφαλές μέλλον.

 

Κάντε το πρώτο βήμα για την ενδυνάμωση σας

Εγγραφείτε σήμερα!

 

Πληροφορίες – Εγγραφές:

info@coregroup.gr   

Τηλ.: 6947 847 969